maanantai 23. helmikuuta 2009

Home alone 5

Viimeinen päivä Väinön kanssa kaksin! Tai no, olenhan nyt päivän koulussa, mutta illalla sitten olemme kaksin ja odottelemme, että perhe saapuu kotiin alkuyön tunteina. Ajattelin, että yritän touhuta mahdollisimman paljon, niin Väinö ei sitten ehkä aavista tuloa ja ala stressata. Joku väsyttävä lenkki voisi myös toimia hyvin ;) Eilen Väinöstä huomasi taas, että se jo odottelee kaikkia kotiin, joten odotan innolla iltaa, kun saan nähdä sen onnen!

Tänä aamuna huomasin, että Väinö oli jo tottunut hiihtoloman aikatauluihin... kun puoli kuusi menin laittamaan sille ruokaa, se hädin tuskin viitsi edes nousta katsomaan, mitä teen. Kun se tajusi, mistä on kyse, se katseli minua ja jälleen melkein kuulin sen puhuvan: "Nainen, tiedätkö yhtään mitä kello on. Ei vielä ole aika". Koirien (ja miksei ihmistenkin) kanssahan pitäisi pitää kiinni rutiineista, mutta haloo, olisinko muka loman aikana noussut puoli kuudelta antamaan ruokaa... huh, tuskinpa vain.

Huomenna menenkin sitten jo taas omaan kotiini, ja nyt jo on ikävä Väinöä. Meillä on ollut kertakaikkisen ihana hiihtoloma yhdessä!

Ei kommentteja: