tiistai 19. elokuuta 2008

Metsäretki

Eilen Väinö pääsi ensimmäistä kertaa metsään! Menimme päiväsaikaan ihan tarkoituksella, jotta siellä ei olisi kauheasti muita koiria (Väinöä ei vielä olla rokotettu), mutta kyllä siellä muuten kaikkea jännittävää oli! Pudonneet oksat ja kaatuneet puut olivat kivoja ylitettäviä ja niitä sai myös pureskella vapaasti.



Muutenkin kaikki mahdollinen on nyt alkanut maistua... ei siis enää ainoastaan omistajien sormet ja yöpaidan helmat vaan myös kukkaruukun multa ja kaikki maa-aines ylipäätään on suurta nannaa Väinön mielestä.





Eilen Väinö pääsi myös käymään Mamman luona, kokeilemaan autoilua ja pari vierastakin kävi. Aika rankka päivä vauvalle, mutta tänään ollaankin sitten otettu ihan rauhallisesti, ollaan hengailtu vain kotosalla ja kotipihalla. Hieman totuteltiin sisällä pantaan ja hihnaan (joka myös maistuu hyvältä) , mutta muuten Väinön päivä on kulunut lähinnä nukkuessa.

Ruoka ei ole maistunut kauheasti ja uloste on ollut löysää nyt ensimmäisinä päivinä. Huolestuimme jo hieman, mutta soitto kasvattajalle kevensi mieltä: myös muut pentueen pennut ovat kranttuilleet ruoan suhteen ja löysävatsaisuus sen sijaan on voinut johtua siitä, että pennut olivat kasvattajan luona napanneet pihamaalta salaa luumuja ja popsineet niitä.. ihmekös, että menee masu sekaisin. No joka tapauksessa, tänään tavaran laatu on ollut jo paranemaan päin, että eiköhän tämä tästä.

Ihana komistus tuo Väinö kyllä joka tapauksessa on! Eikä mikään ihan tyhmäkään: tänään se katsoi minua kuin hullua, kun avasin ulko-oven, vaikka ulkona satoi kuin saavista kaatamalla =) Hieman oli houkuttelemista, mutta kyllähän se sieltä sitten tuli ja teki pisut, mutta sitten vauhdilla sisään!



- laura

Ei kommentteja: