keskiviikko 5. elokuuta 2009

Koirakuumetta

Mulla on nyt jonkin aikaa jo ollut aivan kauhea koirakuume. Kattelen ihan innoissani netistä kuvia erirotuisista koirista ja luen kaikkea tietoa roduille luonteenomaisista piirteistä. Pentukuumeen alussa hullaantumisen kohde vaihtui noin 3 päivän välein rodusta toiseen, mutta nyt pitkäaikaisin ihastukseni on espanjanvesikoira. Ah, ne vain ovat niin suloisia!

Miten tämä liittyy tänne Väinön blogiin? Noh, kuten sanoin, olen surffaillut aika ahkerasti netissä. Myös KoiraNet on tullut kovin tutuksi. Huomasin sitä selatessani, että Väinön kasvattajalla on nykyään hallussaan kennelnimi, Mooglen. Päätinpä sitten ihan vain testimielessä googlata Mooglen.. ja mitä löysinkään!

Todella hienot sivut ja ennen kaikkea, löysin sieltä ihanan pentukuvan Väinöstä ja sen sisaruksista!



Kuva on meillä jo kotona korttina, mutta nykyajan lapsosena innostun tietenkin valtavasti, jos saan kuvan myös "sähköisesti" haltuuni. Niin ja Väinöhän on siis tuossa kuvassa toinen oikealta, valmiina jo poistumaan kuvauspaikalta tutkimaan mielenkiintoisempia alueita (ps. kiinnostus kaikkea/kaikkia kohtaan on edelleen tallella, mutta poseeraustaidot ovat kyllä kehittyneet ;D).

Sivuilta voi myös lukea, kuinka uusi pentuekin on syntynyt. Tiesin sen tosin jo etukäteen, koska olin lukenut asiasta Suomen sveitsinpaimenkoirien sivuilta... tässä vaiheessa herää mieleeni kysymys, miksen jo silloin löytänyt kasvattajan uutukaisia nettisivuja, koska niiden linkki on kuitenkin selvästi tuolla sennen-sivustollakin... noh, jääköön tämä mysteeriksi.

Löysin sivuilta toisenkin kuvan, jossa arvelen Väinön olevan.



Veikkaan siis, että Väpä on tuossa kuvan ylälaidassa, koska ainakin ylälaidan pennulla on samalla tavalla paljon valkoista niskassa, kuten meidän pikku-Algot Niskalla :)

Voi että, kun Väpä on suloinen! Ja huom! ON suloinen, ei siis oli, koska Väinö on kyllä nyt kasvaneenakin edelleen oikea hurmuri!


- laura


ps. Niin mitä siihen koirakuumeeseeni tulee, niin tuskin olen ihan vielä koiraa hankkimassa, mutta kivahan se on haaveilla ja suunnitella ;)

2 kommenttia:

leila kirjoitti...

Onpa kyllä ihana tuo pentujen yhteisposeerauskuva! Itse haaveilin toisesta koirasta useamman vuoden, kunnes tuli hyvä hetki ottaa ja löytyi vielä sopiva yksilökin. Monia rotuja oli myös mietteissä ja samaan tapaan selasin valtavan kasan kasvattajien, rotuyhdistysten ja koiranetin sivuja läpi, mutta lopulta päädyin kuitenkin samaan rotuun kuin vanhakin koira on.

Tuo on nyt vähän sellainen koekappale, jos olen pentuun yhtä tyytyväinen kuin vanhaan koiraani, todennäköisesti sitten vuosien päästä tuleva uusikin koira on samaa rotua.

Reija kirjoitti...

Voi hitsi..olipas kiva sattuma että löysin blogisi.
Ollaan tässä miehen kanssa myös saamassa Tarjan Mooglen kennelistä urospennun ja tiedät varmaan tän ihanan kutkuttavan jännityksen uutta perheenjäsentä odoteltaessa..Täytyy surffata joka päivä netissä ja lueskella berneistä ja katsella kaihoisasti kuvia.
Onneksi päästään ensi lauantaina pentua katsomaan! Voi itku miten sitä pientä pörröistä onkaan täällä odotettu!!! =)

Kivat sivut sinulla, toivottavasti itsekin saisi tälläiset laitettua koiralle. :)
Hyvät jatkot!