keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Jälleen metsäretki

Tänään oli ulkona niin kaunis auringonpaiste, että oli pakko ihan kiiruhtaa koulusta kotiin. Se vain on fakta, että parhaat kuvat tulee aina aurinkoisessa säässä. Siispä nopea vaatteiden vaihto ja eikun metsään!














Väinöllä on aina metsässä vapaana juostessaan kyllä vauhti niin päällä, että kunnon kuvat ovat auringonpaisteesta huolimatta kiven alla. Suurin osa kuvista on yleensä vain epäselvää vauhdin huumaa...



Alla olevan naamakuvankin onnistuminen oli kiinni sekunnin sadasosista. Sillä sekunnilla, kun kamerasta kuului laukaisuääni, oli pää jo kääntynyt oikealle ja jännitin sitten, että mitähän siitäkin kuvasta tuli... kohtalaisen hyvä kuitenkin! Epätarkka juurikin siksi, että pää oli jo kääntymässä. Toista mahdollisuutta naamaposekuvan ottamiseen en enää saanut, koska Väinö ei jaksanut keskittyä mihinkään niin tylsään kuin poseeraamiseen.






- laura

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, missä se Väinö luuraa? Molli-bernineiti (10 kk) kuuli koirapuistossa Väinöstä, mutta ei ole vielä löytänyt... Olisi kiva joskus tavata.
Terv. Molli ja "mummi"

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mekin olemme kaivanneet Mollia. Olemme kuulleet Mollista, mutta emme tavanneet. Pitäisikö tehdä koirapuisto-treffit?

t. Väinön emäntä

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, tehdään vaan! Meillä on pieni epäilys, että Mollilla voi kohta alkaa ensimmäinen juoksu. Käymme siihen saakka vain pienemmissä puistoissa, joissa saa vahdittua touhua. Sopisiko teille tapaaminen Patolan koirapuistossa (Risupadonpuisto) lauantaina 7.2. noin klo 15?

t. Mollin emäntä Jaana

Laura kirjoitti...

Hienoa, eli tapaamisiin la 7.2. klo 15!

t. Aila