maanantai 24. marraskuuta 2008

Ensilumi

Saapuipa se lumi kaikista epäilyistäni huolimatta Helsinkiinkin asti! Väinö on ollut kovin kiinnostunut lumesta. Se on saanut samankaltaisia "kohtauksia" kuin veden äärellä: pyörii ja hyörii kuin mielipuoli, innoissaan silti. Jopa vastaantulleen tarpojan taputtelut ja silittelyt jäivät kakkoseksi, kun Väinön täytyi jo jatkaa lumen tutkimista (niin siitäkin huolimatta, että siinä vaiheessa oltiin ulkoiltu jo kolme varttia).

Koirapuistoonkin Väinö pääsi tänään Pekan kanssa. Lumipyrystä huolimatta siellä oli useitakin Väinön kavereita, mm. jo aikaisemminkin blogissa mainittu Miles sekä suhteellisen uusi tuttavuus, Väpän "tyttöystävä", kultainennoutaja Anni (6 kk). Olemme nyt aika ahkerasti käyneet Väinön kanssa koirapuistossa, kun se siellä olostaan kerran niin kovasti nauttii. Tahtovathan lapsetkin aina puistoihin...

Ja kuten lapset, Väinökin rakastaa syödä lunta :)

Tässä nyt pari kuvaa Väpästä vielä siinä vaiheessa, kun lunta oli aika vähän... Myöhemminhän Väinön vatsa oikeastaan hilasi lumen pintaa, kun lunta tännepäin Helsinkiä ainakin kertyi montakin senttiä. (Lumi oli huomattavasti kuvaajaa kiinnostavampaa eli poseerauskuvat olivat todella kiven alla, ja sinne jäivätkin)










- laura

PS. Väinö täyttää 5 kk tänään, 24.11.2008 =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hei!Löysin blogisi, meillä on Väinön veli, Andyman, nykyään Arthur.
Oli kiva nähdä kuvia, ihastuimme vähän Algottiinkin, varsinkin pikkusiskoni Wera. Olen miettinyt blogin aloittamista myös Arthurista, nyt sain inspiraatiota. Ilmoitan blogiosoitteen kun saan sen avattua.
Terveisin Laura, 14 v.

Laura kirjoitti...

Hei! Nyt meillä on Artturistakin blogi, arttuberni.blogspot.com